De Thysia Bibliotheek

Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel. In de Thysia Bibliotheek tref je kennisdocumenten aan die wij graag met je delen. Tevens kun je je hier registreren voor de nieuwsbrief.


Aanmelden Nieuwsbrief

Door op onderstaande button te klikken kunt je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.  
Thysia nieuwsbrief

Aanvraag documentatie Thysia in de Zorg

Door op onderstaande button te klikken kunt u diverse documentatie voor de zorgsector downloaden. U treft hier o.a. de volgende leaflets aan: 'Portals in de zorg', 'E-learning in de zorg' & 'Kwaliteitsmanagement in de zorg'. Ook vindt u hier een aantal whitepapers, zoals 'Invoer NEN 7510 – Een kwestie een goede zorg', 'SharePoint Portals in de zorg', 'Applicatie Integratie in de zorg' & 'Persoonlijke Gezondheidsdossiers samenwerken en informatie delen'.
 

 

Aanvraag documentatie Thysia in Bedrijfsleven en AGF/Food

Door op onderstaande button te klikken kunt u diverse documenten met betrekking tot onze activiteiten in zowel het bedrijfsleven in het algemeen als specifiek voor de Foodsector downloaden. U treft hier o.a. de volgende leaflets aan: '​Document management voor Dynamis in het bedrijfsleven', Informatie op maat in het bedrijfsleven' & 'SharePoint Portals voor Dynamics in het bedrijfsleven'.

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant