Thysia in de zorg 


Zorgorganisaties en toeleveranciers aan de zorg wensen de informatievoorziening te stroomlijnen en de cliënt actiever te betrekken bij het zorgproces. Medewerkers, cliënten en andere doelgroepen verwachten van uw organisatie een nieuwe manier van werken, waarbij informatie onafhankelijk van tijd en plaats beschikbaar is en er snel en eenvoudig contact gelegd kan worden met elkaar. Samenwerken en informatie delen is de sleutel tot succes.

Thysia zorgportaal

Informatievoorziening verbeteren

Onze zorg oplossingen zijn configureerbaar en daardoor snel te implementeren en eenvoudig aan te passen en uit te breiden. We zijn betrokken bij de sector en resultaatgericht. We zijn alleen tevreden als de organisatie haar doelstellingen bereikt en de gebruikers prettig werken met de oplossingen.

Onze aanpak kenmerkt zich door “groot denken en klein beginnen”. Vanuit een heldere visie op de toekomst terug redeneren naar de eerste, behapbare deeltrajecten. Evolutie, geen revolutie. Eenvoud en gemak in gebruik en beheer van de oplossingen staan hierbij centraal.

Oplossingen

Thysia biedt zorgaanbieders oplossingen op de volgende gebieden: 

Business Process Management

SharePoint Oplossingen & DMS 
Applicatie Integratie
Cloud oplossingen
​ 

Wij gaan graag met je in gesprek over de specifieke vraagstukken voor jouw organisatie. Ook nodigen we je uit om de kennisdocumenten in onze bibliotheek te bekijken voor meer informatie.

Thysia neem contact op

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant