Junior IT Consultant 
 
Circle
Never stop asking Person

junior it consultant

(32/40 uur) 

 

Heb jij (bijna) een opleiding op het gebied van (bedrijfskundige) ICT afgerond? Lijkt het je interessant om te werken op het snijvlak van business en IT? Wil jij opgeleid worden door collega’s en kunnen groeien in een richting die bij jouw ambities past? Start je carrière dan als Junior IT Consultant bij Thysia in Breda! 

 

 

THYSIA

 

Thysia is een klantgerichte onderneming, gevestigd in Breda. Wij realiseren oplossingen op basis van Microsoft SharePoint, Microsoft SQL en K2 technologie zodat onze klanten beter en productiever digitaal kunnen samenwerken. In de strategische koers van Thysia betekent dit vooral Cloud Solutions (op basis van Windows Azure) en mobiele toepassingen (Apps). We zijn Microsoft Gold Partner en Cloud Solution Partner met een specialisatie in Microsoft Office365 en Azure. Ook zijn we ‘Value Added Distributor’ van K2.

Wat jij onder andere gaat doen

 

Je biedt support aan onze klanten. Je reageert op klantvragen rondom Sharepoint en K2 oplossingen en je ondersteunt bij het beheren van applicaties. Door de support werkzaamheden leer je de klanten en onze techniek kennen. Deze kennis zet je daarna in bij projecten. Je draait namelijk ook zo snel mogelijk mee in klantprojecten, op kantoor in Breda of op klantlocatie. Een ervaren consultant begeleidt jou en je werkt samen met collega’s aan de realisatie van projecten. Je werkzaamheden bestaan uit het implementeren van portalen, digitale formulieren, workflows en integraties met backoffice systemen en de infrastructuur van onze klanten. Op basis van jouw huidige situatie (starter/ deeltijd student/ voltijd en bijna afgestudeerd) vullen we de uren van deze functie in (24-40 uur)

 

 

Wie ben jij? 

 

• Je bent ambitieus en je hebt een leergierige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden.

• Je bent een echte teamplayer, je bent ondernemend van geest en je denkt graag in oplossingen.

• Jij krijgt er een kick van dat je een klant zijn werk makkelijker maakt met een door jou gerealiseerde oplossing.

• Je voelt je prettig in een dynamische omgeving en bent flexibel. Je vindt het leuk om met verschillende producten voor verschillende branches en klanten te werken.

• Je komt uit Breda of omgeving Breda. 
 

 

Kennis en ervaring

 

• Je hebt/volgt een mbo/hbo-opleiding (bedrijfskundige/technische) informatica of hebt hbo werk- en denkniveau en ervaring met Microsoft technologie.

• Je hebt affiniteit met het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

• Kennis van en/of ervaring met een van de volgende onderwerpen is een pré, maar geen vereiste: SQL Server (T-SQL), SharePoint, bpm-integraties, Navision, Microsoft Cloud (Windows Azure en Office 365), HTML, CSS, Javascript. 

 

 

werken bij thysia: korte lijnen en impact hebben 

 

De werksfeer bij Thysia is informeel en de dienstverlening bijzonder klant- en doelgericht. Het team wordt gevormd door bevlogen IT’ers met een ondernemende geest. We werken nauw samen met klanten en we begeleiden klanten stap voor stap in een traject. Bij Thysia ben je actief voor verschillende klanten en je werkt zowel op kantoor als op locatie van de klant. Werken bij Thysia betekent werken in een klein en jong team met korte lijnen waar je echt impact hebt. Bij Thysia stellen we jouw ontwikkeling centraal. We werken samen en we vieren successen. We werken in een levendig centrum (Princenhage) in het mooie oude gemeentehuis op de Haagsemarkt. Tijdens de lunch maken we graag een wandeling of we halen lunch bij een van de vele horecazaken of winkels hier op de markt. We sluiten de week graag af met een vrijdagmiddagborrel en we hebben een fameuze jaarlijkse barbecue. 

 


 

Een van jouw collega’s aan het woord
 

Reindert de kok – IT consultant

“Ik ben drie jaar geleden als junior begonnen bij Thysia. Via een stage had ik al wat Sharepoint ervaring opgedaan en daardoor kon ik mijn eerste stappen zetten binnen Thysia. Ik ben direct support werkzaamheden op gaan pakken en mocht deels zelfstandig aan de slag en deels met ondersteuning van collega’s. Hierdoor kon ik mijn Sharepoint kennis snel uitbreiden waardoor ik al gauw  inzetbaar was in projecten. Binnen Thysia krijg je de kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Bij Thysia word je niet aangenomen om enkel support te bieden;  we zoeken iemand die een goede en volwaardige consultant wil worden.”