Circle
Never stop asking Person

Carrière

 


Wij geloven dat persoonlijke groei en groei van de organisatie onlosmakelijk verbonden zijn. Wij investeren continu in het leer- en groeiperspectief van onze medewerkers. Wij hebben niet alle wijsheid in pacht maar dat maakt ons juist sterk. We blijven vragen stellen en zoeken naar nieuwe mogelijkheden. We roepen vragen op waar we misschien zelf het antwoord nog niet op weten. Wie weet komen we wel tot een oplossing waar nog nooit iemand aan heeft gedacht. Misschien kom JIJ wel tot die oplossing!

Junior IT Consultant 
 

Start je carrière op het snijvlak van business en IT en realiseer zelfstandig of samen met collega’s oplossingen voor verschillende klanten bestaande uit Cloud Solutions en mobiele toepassingen.

Lees meer
Senior IT Consultant 
 

Als ervaren consultant verdiep jij je in nieuwe technologieën, uitdagende klantvragen en werk je aan diverse projecten voor verschillende klanten.

Lees meer
Open sollicitatie

 

Heb jij geen passende vacature gevonden maar ben je wél enthousiast over Thysia? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen!

Lees meer
waarom jij

 

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en ben je niet bang om vragen te stellen? Ben jij opzoek naar een baan waar je direct een toegevoegde waarde kunt bieden? Kunnen wij jou herkennen aan je passie en drive om processen te optimaliseren? Beschik jij over een natuurlijke nieuwsgierigheid waarmee jij verder komt? Wil jij groeien, samenwerken en daadwerkelijk impact hebben?

Waarom Thysia

 

Werken bij Thysia betekent een informele werksfeer en een bijzonder klant- en doelgerichte aanpak. Wij zijn nieuwsgierig, stellen vragen en kijken verder dan standaard oplossingen. Werken bij Thysia betekent werken in een open, bevlogen en gezellig team. We werken samen en vieren successen.