Circle
Never stop asking Person

Vacatures

 

 

 

 
 
 
Wil je direct impact hebben en ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een ambitieus IT-bedrijf met een informele werksfeer? Bekijk dan onze vacatures! 

 

 

RPA Consultant

 

Ben je toe aan een uitdaging in de snelgroeiende wereld van Robotic Process Automation? Wil je werken in Breda en heb je een drive om samen met ons de RPA practice uit te bouwen? Wil jij een baan waar je direct  impact kunt hebben? Solliciteer dan als RPA Consultant bij Thysia! 

 

Thysia is een klantgerichte onderneming, gevestigd in Breda. Wij helpen onze klanten om processen te innoveren. We realiseren oplossingen op basis van technologie van onze strategische partners Microsoft, K2 en UiPath. We hebben focus op de Food sector, zowel food productie als AGF bedrijven. Goed luisteren, vragen blijven stellen en meedenken met de klant staan bij ons voorop. Klantgericht innoveren en persoonlijke ontwikkeling zijn kernpunten in de visie van het bedrijf. 

Wat jij gaat doen

 

Vanwege onze groei in Robotic Process Automation (RPA) gaan we ons team uitbreiden. Als RPA Consultant werk je vooral met UIPath. Dat is het wereldwijd leidende platform voor de ontwikkeling van RPA oplossingen. Je vertaalt gewenste functionaliteit naar goed werkende en herbruikbare software robots. Je werkt samen met je collega’s aan standaard producten en de implementatie van RPA bij onze klanten. Je krijgt veel ruimte om bij te dragen aan het uitbouwen van onze RPA practice.

 

 

wie ben jij? 
 

•       Je hebt een HBO of WO opleiding (bij voorkeur technische informatica)

•       Je vindt het geweldig om slimme oplossingen te bouwen waar klanten blij van worden

•       UIPath is een low-code platform. Diepgaande ervaring met software ontwikkelen is dus niet nodig. Het is wel belangrijk dat je goede analytische en technische skills hebt

•       Je hebt 2-5 jaar ervaring met Microsoft technologie en het automatiseren van bedrijfsprocessen

•       Je vindt het interessant om nieuwe ontwikkelingen te volgen en toe te passen

•       Je kunt goed zelfstandig werken maar je bent ook een echte teamspeler

•       Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent proactief en klantgericht

•       Je voelt je prettig in een dynamische omgeving en bent flexibel
 

 

De werksfeer bij Thysia is informeel en de dienstverlening klant- en doelgericht. Het team wordt gevormd door bevlogen professionals. We gaan met onze klanten op reis in een innovatieprogramma en gaan altijd voor de lange termijn samenwerking. We willen een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Bij Thysia werk je op kantoor, vanuit huis en – als het weer kan – bij klanten op locatie. Vrijdag is de vaste terugkomdag. Tijdens de lunch & learn delen we onze ervaringen en kennis. Werken bij Thysia betekent werken in een klein en jong team met korte lijnen waar je echt impact hebt. Bij Thysia stellen wij jouw ontwikkeling centraal. We werken samen en we vieren successen. We werken in een levendig centrum (Princenhage) in het sfeervolle raadhuis op de Haagsemarkt. We sluiten de week graag af met een vrijdagmiddagdrankje en organiseren regelmatig leuke activiteiten met ons team en partners. 

 

 

Groei mee, maak impact en solliciteer!

Heb je interesse of wil je  meer weten? Stuur je cv + motivatie naar Rainier Brueren via rbrueren@thysia.eu of bel naar +31 (0)6 248 01 765
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld