Circle
Never stop asking Person

Vacatures

 

 

 

 
 
 
Wil je direct impact hebben en ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een ambitieus IT-bedrijf met een informele werksfeer? Bekijk dan onze vacatures! 

 

 

ICT Consultant

 

Ben je toe aan een uitdaging in de snelgroeiende wereld van Digital Process Automation? Wil je werken in Breda en heb je een drive om samen met ons verder te bouwen? Wil jij een baan waar je direct  impact kunt hebben? Solliciteer dan als ICT Consultant bij Thysia! 

 

Thysia is een klantgerichte onderneming, gevestigd in Breda. Wij helpen onze klanten om processen te innoveren. We realiseren oplossingen op basis van technologie van onze strategische partners Microsoft, K2 en UiPath. We hebben focus op de Food sector, zowel food productie als AGF bedrijven. Goed luisteren, vragen blijven stellen en meedenken met de klant staan bij ons voorop. Klantgericht innoveren en persoonlijke ontwikkeling zijn kernpunten in de visie van het bedrijf. 

 

Wat jij gaat doen

 

Vanwege onze groei in Digital Process Automation gaan we ons team uitbreiden. Als ICT Consultant werk je met de Low Code/No Code platforms van onze software partners. Het accent hierbij ligt op het Microsoft Power Platform en UIPath voor RPA. UIPath is  het wereldwijd leidende platform voor de ontwikkeling van software robots. Je vertaalt gewenste functionaliteit naar goed werkende en herbruikbare oplossingen. Je werkt samen met je collega’s aan standaard producten en de implementatie bij onze klanten. Je krijgt veel ruimte om bij te dragen aan het uitbouwen van onze RPA practice.

 

wie ben jij? 

 

·  Je hebt een HBO of WO opleiding (bij voorkeur technische informatica)

·  Je vindt het geweldig om slimme oplossingen te bouwen waar klanten blij van worden

·  Je hebt ervaring met Microsoft technologie en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zowel kandidaten met 2-5 jaar ervaring als starters zijn van harte welkom.  

·  Je spreekt en schrijft vlot in zowel de Nederlandse als Engelse taal

·  Je vindt het interessant om nieuwe ontwikkelingen te volgen en toe te passen

·  Je kunt goed zelfstandig werken maar je bent ook een echte teamspeler

·  Je voelt je prettig in een dynamische, klantgerichte omgeving

 

De werksfeer bij Thysia is informeel en de dienstverlening klant- en doelgericht. Het team wordt gevormd door bevlogen professionals. We gaan met onze klanten op reis in een innovatieprogramma en gaan altijd voor de lange termijn samenwerking. We willen een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Bij Thysia werk je op kantoor, vanuit huis en – als het weer kan – bij klanten op locatie. Vrijdag is de vaste terugkomdag. Tijdens de lunch & learn delen we onze ervaringen en kennis. Werken bij Thysia betekent werken in een klein en jong team met korte lijnen waar je echt impact hebt. Bij Thysia stellen wij jouw ontwikkeling centraal. We werken samen en we vieren successen. We werken in een levendig centrum (Princenhage) in het sfeervolle raadhuis op de Haagsemarkt. We sluiten de week graag af met een vrijdagmiddagdrankje en organiseren regelmatig leuke activiteiten met ons team en partners. 

 

Groei mee, maak impact en solliciteer!

Heb je interesse of wil je  meer weten? Stuur je cv + motivatie naar Kristian de Lange via kdl@thysia.eu of bel naar 076 521 8846

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld