Junior IT Consultant 
 
Circle
Never stop asking Person

junior it consultant

(32/40 uur)

 

Lijkt het je interessant om te werken op het snijvlak van business en IT? Heb jij een HBO of WO opleiding op het gebied van (bedrijfskundige) informatica afgerond? Wil jij opgeleid worden door collega’s en kunnen groeien in een richting die bij jouw ambities past? Start je carrière dan als Junior IT Consultant bij Thysia in Breda! 

 

 

THYSIA

 

Thysia is een klantgerichte onderneming, gevestigd in Breda. Wij realiseren oplossingen waardoor onze klanten beter en productiever digitaal kunnen samenwerken. Onze specialisaties zijn Microsoft SharePoint en BPM oplossingen & Apps op basis van het K2 platform. Goed luisteren, vragen blijven stellen en meedenken met de klant staan bij ons voorop. Klantgericht innoveren en persoonlijke ontwikkeling zijn kernpunten in de visie van het bedrijf. 

Wat jij onder andere gaat doen

 

Als ICT consultant realiseer jij oplossingen die gebaseerd zijn op het SharePoint- en K2 platform. In de strategische koers van Thysia betekent dit vooral cloud solutions (op basis van Microsoft Azure) en mobiele toepassingen (Apps). Je vertaalt de gewenste functionaliteit naar oplossingen. Je werkzaamheden bestaan uit het implementeren van portalen, digitale formulieren, workflows en integraties met backoffice systemen en de infrastructuur van onze klanten. Je werkt samen met collega's aan de realisatie van projecten en je ondersteunt bij het beheren van applicaties. 

 

 

Wie ben jij? 

 

• Je bent communicatief, analytisch sterk en niet bang om vragen te stellen. 

• Je hebt een proactieve en professionele instelling en passie voor het toepassen van nieuwe technologie.

• Je bent ambitieus en hebt een leergierige persoonlijkheid.

• Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken. 

• Je krijgt er een kick van dat je het werk van een klant écht makkelijker kan maken met een door jou gerealiseerde oplossing. 

• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. 

 

Kennis en ervaring

 

• Je hebt een HBO of WO opleiding op het gebied van (bedrijfskundige) informatica.

• Je hebt ervaring met Microsoft technologie. 

• Je hebt affiniteit met het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

• Kennis van weboplossingen, databases (SQL) en applicatie integratie is vereist. 

• Ervaring met SharePoint en de Microsoft cloud (Microsoft Azure en Office 365) is een pré. 

• Zowel kandidaten met 2-5 jaar ervaring als starters zijn van harte welkom. 

 

 

werken bij thysia: korte lijnen en impact hebben 

 

De werksfeer bij Thysia is informeel en de dienstverlening bijzonder klant- en doelgericht. Het team wordt gevormd door bevlogen IT’ers met een ondernemende geest. We werken nauw samen met klanten en we begeleiden klanten stap voor stap in een traject. Bij Thysia ben je actief voor verschillende klanten en je werkt zowel op kantoor als op locatie van de klant. Werken bij Thysia betekent werken in een klein en jong team met korte lijnen waar je echt impact hebt. Bij Thysia stellen wij jouw ontwikkeling centraal. We werken samen en we vieren successen. We werken in een levendig centrum (Princenhage) in het mooie oude gemeentehuis op de Haagsemarkt. Tijdens de lunch maken we graag een wandeling of we halen we een lekker broodje bij Kaatje Jans. We sluiten de week graag af met een vrijdagmiddagborrel en we hebben een fameuze jaarlijkse barbecue. 

 

 

GROEI MEE, MAAK IMPACT EN SOLLICITEER!

 

Interesse of wil je  meer weten? We horen graag van je.

Stuur jouw cv + motivatie naar Rainier Brueren via rbrueren@thysia.eu of bel naar +31 (0)6 248 01 765


 
Een van jouw collega’s aan het woord
 

Reindert de kok – IT consultant

“Ik ben drie jaar geleden als junior begonnen bij Thysia. Via een stage had ik al wat Sharepoint ervaring opgedaan en daardoor kon ik mijn eerste stappen zetten binnen Thysia. Ik ben direct support werkzaamheden op gaan pakken en mocht deels zelfstandig aan de slag en deels met ondersteuning van collega’s. Hierdoor kon ik mijn Sharepoint kennis snel uitbreiden waardoor ik al gauw  inzetbaar was in projecten. Binnen Thysia krijg je de kans om je te ontwikkelen en door te groeien."