Senior IT Consultant 
 
Circle
Never stop asking Person

senior it consultant

(32/40 uur)

 

Toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Wil je werken in Breda, op het snijvlak van business en IT? Heb jij een drive om klantgerichte oplossingen te bieden en heb jij een passie voor Microsoft technologieën? Wil jij een baan waar je direct een toegevoegde waarde kunt bieden? Solliciteer dan als IT Consultant bij Thysia! 

 

 

THYSIA

 

Thysia is een klantgerichte onderneming, gevestigd in Breda. Wij realiseren oplossingen op basis van Microsoft SharePoint, Microsoft SQL Server K2 technologie zodat onze klanten beter en productiever digitaal kunnen samenwerken. We zijn Microsoft Gold Partner en Cloud Solution Partner met een specialisatie in Microsoft Office365 en Azure. Ook zijn we ‘Value Added Distributor’ van K2. Goed luisteren, vragen blijven stellen en meedenken met de klant staan bij ons voorop. Klantgericht innoveren en persoonlijke ontwikkeling zijn kernpunten in de visie van het bedrijf. 

Wat jij gaat doen

 

Oplossingen realiseren op basis van Microsoft SharePoint, Microsoft SQL Server K2 technologie. In de strategische koers van Thysia betekent dit vooral cloud solutions (op basis van Windows Azure) en mobiele toepassingen (Apps). Je vertaalt de gewenste functionaliteit naar oplossingen. Je werkzaamheden bestaan uit het implementeren van portalen, digitale formulieren, workflows en integraties met backoffice systemen en de infrastructuur van onze klanten. Je werkt samen met collega’s aan de realisatie van projecten (geen detachering) en je ondersteunt bij het beheren van applicaties. Je werkt regelmatig op klantlocaties en geeft af en toe een demo of webinar. 

 

 

wie ben jij? 

 

• Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid met oog voor kwaliteit.

• Je kunt goed zelfstandig werken maar je bent ook een echte teamplayer.

• Je bezit over goede communicatieve vaardigheden en hebt een proactieve en klantgerichte houding.

• Je voelt je prettig in een dynamische omgeving en bent flexibel. Je hebt een passie voor het toepassen van nieuwe technologie, zoals K2, en je vindt het leuk om met verschillende producten voor verschillende klanten en branches te werken. 

 

 

kennis en ervaring 

 

• Je beschikt over HBO/WO werk- en denk niveau en hebt een informatica opleiding afgerond.

• Je hebt minstens 3 à 4 jaar recente ervaring op het snijvlak van IT & Business.

• Je bent niet bang om je te verdiepen in onbekende technologieën en uitdagende klantvragen.

• Je hebt aantoonbare ervaring met SQL Server (t-sql)

• Kennis van web oplossingen, Sharepoint, Microsoft Cloud en applicatie integratie is vereist.

• Je bent bekend met BPM integraties. 
• Het is een pre als je kennis hebt van Navision.

• Het is een pré als je kennis hebt van HTML, CSS, JavaScript. Wij zoeken geen websitebouwer, maar je hebt hier basiskennis in. Heb je nu enkel nog ervaring aan de Business kant als bijvoorbeeld applicatiebeheerder/specialist? Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren! We zijn benieuwd naar jouw kennis, ervaring en ambities. 

 

 

werken bij thysia: korte lijnen en impact hebben 

 

De werksfeer bij Thysia is informeel en de dienstverlening bijzonder klant- en doelgericht. Het team wordt gevormd door bevlogen IT’ers met een ondernemende geest. We werken nauw samen met klanten en we begeleiden klanten stap voor stap in een traject. Bij Thysia ben je actief voor verschillende klanten en je werkt zowel op kantoor als op locatie van de klant. Werken bij Thysia betekent werken in een klein en jong team met korte lijnen waar je echt impact hebt. Bij Thysia stellen wij jouw ontwikkeling centraal. We werken samen en we vieren successen. We werken in een levendig centrum (Princenhage) in het mooie oude gemeentehuis op de Haagsemarkt. Tijdens de lunch maken we graag een wandeling of we halen we een lekker broodje bij Kaatje Jans. We sluiten de week graag af met een vrijdagmiddagborrel en we hebben een fameuze jaarlijkse barbecue. 

 

 
Groei mee, maak impact en solliciteer!

Interesse of wil je  meer weten? We horen graag van je.

Stuur je cv + motivatie naar Rainier Brueren via rbrueren@thysia.eu of bel naar +31 (0)6 248 01 765