Circle
Never stop asking Person

 

Cases

 

MEESTERS MET PASSIE

 

In het bourgondische Brabant produceert Mola honderdduizenden bakkerswaren per dag. De organisatie groeit enorm snel door internationale expansie en innovatie te verbinden met aandacht, eerlijke ingrediënten en ambachtelijk vakmanschap. Thysia ondersteunt in deze reis door samen de bedrijfsprocessen te innoveren. Snel, flexibel en in aanvulling op het bestaande applicatielandschap.

Lees meer
optimale ontwikkeling van het schipperskind

 

De LOVK verzorgt onderwijs voor varende kinderen. Voor de LOVK is niet alleen online samenwerking maar ook het beheren van documenten zoals leerlingendossiers en voortgangsrapporten erg belangrijk. Daar helpen wij haar graag bij!

Lees meer
De idealist die oceanen oversteekt

 

Eosta wordt ‘een idealist in de wereld van het fruit’ genoemd. Een mooie titel voor een bedrijf dat als missie heeft bij te dragen aan gezonde voeding, een beter milieu en sociale verantwoordelijkheid. Voor een internationaal bedrijf als Eosta is een goede onderlinge communicatie tussen bedrijf en telers natuurlijk essentieel.

Lees meer
Raad en daad voor iedereen met een beperking

 

“We hebben veel ongestructureerde informatie, bijvoorbeeld een brief van een huisarts over een bepaalde cliënt. Dat is heel wat anders dan een inkoopfactuur, die er altijd hetzelfde uitziet.” vertelt Toine Welling, manager Administratie, ICT en Beheer bij MEE West-Brabant. “We konden al wel scannen, maar we konden de documenten niet goed ‘wegzetten’. Daar moest dus een oplossing voor komen.” Thysia heeft orde in de chaos weten te scheppen.

Lees meer
Een stevige basis voor grootse daden

 

“Mondiale samenwerking met als doel de wereldbevolking te voeden, de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te beperken en dat wat het belangrijkst is te beschermen.” Dat is waar het voor DuPont om draait. Voor grootse daden heb je een stevige basis nodig. Voor DuPont was de basis voor hun kwaliteitsmanagement Microsoft SharePoint.

Lees meer
Een bedrijf met een missie 

 

DO-IT heeft haar Y helder voor ogen. Als leidende organisatie in import en export van organische voedingsingrediënten en consumptiegoederen wil ze bijdragen aan een duurzamere samenleving. Om zo’n mooie visie te verwezenlijken moet je er als bedrijf natuurlijk voor zorgen dat je bedrijfsprocessen zo goed mogelijk verlopen.

Lees meer
waarom wij ze graag helpen groeien
 

Ze beschrijven zichzelf als ‘een coöperatie van en voor telers, die samen de markt voorzien van een kwalitatief hoogstaand versproduct’. Ze staan altijd open voor telers die zich bij hen thuis voelen en samen met hen toegevoegde waarde willen creëren. In de ambitie om toegevoegde waarde te creëren en goed samen te werken was Kompany opzoek naar een modern platform om te communiceren met telers en klanten.

Lees meer
telen met toekomst
 

Drie kernwaarden zijn: transparantie, biologische integriteit en betrokkenheid. “Telen met toekomst” is waar OTC voor staat. OTC groeit snel en wil zich daarom voorbereiden op de volgende fase met een integrale aanpak. Samen met OTC zijn wij gestart met de reis naar een compleet nieuw applicatielandschap.

Lees meer
betrokken bij elke schakel
 

Een familiebedrijf en tegelijkertijd een modern foodbedrijf. Banken Champignons is betrokken bij elke schakel: het telen, oogsten, bewerken, verpakken, gekoeld distribueren en wereldwijd verkopen van paddenstoelen. Zij zijn trots op hun ijzersterk logistiek netwerk: ‘vandaag besteld, vandaag geleverd’. Voor zo’n belofte is het natuurlijk van belang dat je bedrijfsprocessen snel en soepel verlopen.

Lees meer
een ijzersterke toekomst

 

Jewometaal richt zich op de inkoop, verwerking en verkoop van roestvrij staal en schroot. Hun doel is om een innovatieve, betrouwbare en flexibele partner te zijn die de wensen van leveranciers en klanten ziet als nieuwe uitdagingen. Met 75 medewerkers en op jaarbasis circa 5.000 inkoopcontracten en 16.000 creditnota’s heeft het bedrijf een enorme hoeveelheid ongestructureerde data. Hier moest een oplossing voor komen.

Lees meer
verdere cases...

 

 

Naast bovenstaande cases hebben wij natuurlijk meer klanten uit verschillende sectoren. Vanuit het verleden is Thysia vooral vertegenwoordigd in de zorgsector (bij organisaties zoals Medicura, Kersten Hulpmiddelen, MEE AmsterZaan en SOVAK) en de food-sector. Met de combinatie van K2 en SharePoint, bieden wij een propositie die sterk is in de genoemde sectoren, maar die in feite in een horizontale marktbenadering verder uitgebouwd kan worden. Hierbij is een BPM uitbreiding vaak een vervolgfase op een Document Management Vernieuwing

Lees meer