Circle
Never stop asking Person

banken champignons

 

betrokken bij elke schakel

 

 

Een familiebedrijf en tegelijkertijd een modern foodbedrijf. Banken Champignons is betrokken bij elke schakel: het telen, oogsten, bewerken, verpakken, gekoeld distribueren en wereldwijd verkopen van paddenstoelen. 

IJzersterk logistiek netwerk  


Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande internationale teelt- en handelsbedrijven in champignons, paddenstoelen en paddenstoelenspecialiteiten. De kwaliteit van de verse producten is op hoog niveau gegarandeerd doordat wordt voldaan aan diverse kwaliteitseisen en zij zijn trots op hun ijzersterk logistiek netwerk: ‘vandaag besteld, vandaag geleverd’. 

 

Voor zo’n belofte is het natuurlijk van belang dat je bedrijfsprocessen snel en soepel verlopen. Daarom heeft Banken Champignons gekozen voor Thysia bij het ontwerpen van een BPM als aanvulling op hun ERP systeem.

 

Verhoogde productiviteit en online samenwerking  

 

Banken is toe aan de volgende stappen in informatievoorziening. De wens bestaat om de productiviteit van de medewerkers verder te verhogen en eenvoudiger online samen te werken met telers, klanten en overige partners. SharePoint werd reeds gebruikt voor interne samenwerking en het beheren van documenten. Als aanvulling hierop innoveren wij de frontoffice processen snel en flexibel met het K2 platform voor BPM & Apps. Hierdoor zal optimaal gebruik gemaakt worden van bestaande mogelijkheden van SharePoint en het backoffice.  

 

Snel en pragmatisch  

 

"Onze organisatie zet in op innovatie, in aanvulling op onze constante hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Dit doen we samen met onze klanten, telers en partners.”, vertelt Rob Banken, directeur-eigenaar van Banken Champignons. “We kenden Thysia vanuit hun samenwerking met andere klanten in onze sector. Ze kennen de vraagstukken goed en zijn zeer ervaren in de integratie met het backoffice. Bovendien zijn ze snel en pragmatisch. Dat is afgelopen periode wel gebleken. We hebben de eerste versie van ons nieuwe telersportaal in 'no-time' gerealiseerd. Nu gaan we dat 'finetunen' en zijn we ruim op tijd klaar voor de geplande live-datum. Met dit platform en partnership kunnen we onze business sneller helpen met procesverbeteringen."