Circle
Never stop asking Person

Dupont

 

een stevige basis voor grootse daden

 

 “Mondiale samenwerking met als doel de wereldbevolking te voeden, de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te beperken en dat wat het belangrijkst is te beschermen.” Dat is waar het bij DuPont om draait. 

Gebruiksvriendelijk documentmanagement voor alle rollen en disciplines  


Grote oplossingen beginnen klein. Mondiale samenwerking begint bij de communicatie tussen twee van de 7,5 miljard mensen die op aarde rondlopen. Om als bedrijf grootse dingen te bereiken moet je een stevige basis hebben. Een degelijk kwaliteitsmanagement is als internationale onderneming essentieel. Daarom is Du Pont de Nemours Nederland gestart met een nieuw kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Thysia is er trots op om Du Pont te helpen bij het opzetten van een nieuw kwaliteitsmanagementsysteem met gebruiksvriendelijk documentmanagement voor alle rollen en disciplines.  

 

Praktische tips en toekomstgerichte oplossingen  
 

Du Pont was op corporate niveau al bezig met het opzetten van een SharePoint omgeving en Du Pont Nederland had daarin contact met een (offshore) partner die vooral een technische insteek had. Het bedrijf zocht een lokale expert op het gebied van SharePoint en kwam zo bij ons terecht.  
“Thysia heeft ons snel en adequaat geholpen. De consultants wisten zich zeer snel in onze behoefte in te leven en kwamen met veel praktische tips en toekomstgerichte oplossingen.” vertelt Peter Littel, Management Systems Specialist bij Du Pont.   
Met de nieuwe SharePointomgeving hebben we gezorgd voor herkenbare functionaliteiten vanuit Lotus Notes, logische inrichting en gerichte training.  Een goede basis voor grote oplossingen, daar helpt Thysia Du Pont graag bij.