Circle
Never stop asking Person

kompany

 
waarom wij ze graag helpen groeien

 

Ze beschrijven zichzelf als ‘Een coöperatie van en voor telers, die samen de markt voorzien van een kwalitatief hoogstaand versproduct’. Ze staan altijd open voor telers die zich bij hen thuis voelen en samen met hen toegevoegde waarde willen creëren.  

Een van onze eigen kernpunten is ook om écht toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. Mooi om zo’n zelfde soort gedrevenheid terug te zien bij een bedrijf als Kompany. 

 

Gestructureerd, snel en betrouwbaar  

 

Thysia kwam in contact met Kompany via ERP-partner Schouw Informatisering. Kompany was opzoek naar een modern platform om te communiceren met telers en klanten. Dankzij het grote aantal telers en klanten heeft Kompany dagelijks bijzonder veel dataverkeer. Om dit verkeer voor alle partijen simpel, gestructureerd, snel en betrouwbaar te laten verlopen heeft Kompany in 2014 een nieuwe telersportaal op basis van Microsoft SharePoint in gebruik genomen.  

 

Toegevoegde waarde door portalen  

 

“We hadden de wens om één centrale plek te realiseren voor onze communicatie met de klanten, waar zij o.a. hun verkooporders kunnen inzien en inplannen. Met de hulp van Thysia hebben we nu een klantportaal gerealiseerd waarop dit mogelijk is.”, vertelt Kompany over het klantportaal. Ook met de telersportaal zijn ze erg tevreden: “Door de komst van de nieuwe portaal wordt er veel tijd bespaard, de communicatie verloopt soepeler en het afhandelen van orders gaat sneller.” 
Wij zijn blij toegevoegde waarde te kunnen leveren aan Kompany en hen zo te helpen in hun groei!