Circle
Never stop asking Person

otc holland

 
telen met toekomst 

 

Bij OTC geloven ze in gezonde, duurzame en eerlijke groenten en fruit zonder chemische toevoegingen. Zij willen deel uitmaken van een sociale en duurzame productieketen waarbij welzijn van mens, dier en natuur beschermd wordt en in stand wordt gehouden. Drie kernwaarden zijn: transparantie, biologische integriteit en betrokkenheid. “Telen met toekomst” is waar OTC voor staat. 

De reis naar een compleet nieuw applicatielandschap 

 

OTC groeit snel en wil zich daarom voorbereiden op de volgende fase met een integrale aanpak. Samen met OTC zijn wij gestart met de reis naar een compleet nieuw applicatielandschap. Ter voorbereiding op de reis heeft Thysia samen met OTC de doel architectuur en een gefaseerd programma om die te realiseren uitgewerkt.  
Het frontoffice wordt naadloos geïntegreerd met het (nieuwe) backoffice en de infrastructuur van OTC. De eerste fase van het traject bestaat uit een Intranet en Document Management Systeem. Tevens worden verschillende processen opnieuw ontworpen en geautomatiseerd.  

 

Sneller innoveren  

 

“Snel innoveren is enorm belangrijk”, vertelt Joryn Leijsenaar, ICT Manager. “In onze huidige situatie hebben we te veel maatwerk en eilandoplossingen. Gezien onze snelle groei is het cruciaal dat we veel sneller kunnen innoveren en onze processen beter kunnen borgen.” Als duurzaam bedrijf met een missie wil je je natuurlijk niet af laten remmen door vertragende eilandoplossingen.  

 

Het begint met goed luisteren  

 

“We kennen Thysia vanuit hun samenwerking met andere klanten in de AGF-sector. Vanaf het eerste contact luisterden ze heel goed naar ons en vertaalden dit snel en goed naar oplossingen. Na een goede voorbereiding gaan we nu starten met de eerste fase, die voor de zomer al live zal gaan.”