Circle
Never stop asking Person

NEWS&BLOGS

Webinar "Grip krijgen op (kwaliteits)documenten binnen je organisatie met Office 365"

 

“ Bij veel bedrijven worden de vragen van klanten/retailers steeds specifieker. Bovendien nemen de eisen vanuit wet- en regelgeving toe. Dit resulteert in een toename een documenten binnen je organisatie. Denk hierbij aan werkinstructies, protocollen en andere kwaliteitsdocumenten. Om hier grip op te krijgen is documentbeheer erg belangrijk.”

Lees meer
Software robots nemen repeterend werk uit handen van de AGF

 

In de AGF zijn al veel logistieke en financiële processen goed geautomatiseerd. Toch vallen er nog steeds de nodige processen ‘tussen wal en schip’. Volgens Luc Meijs van Thysia kan RPA hierbij een belangrijke rol spelen. “Met RPA kunnen we taken automatiseren die op een traditionele manier vaak lastig te automatiseren zijn. Zo voorkom je maatwerk in je ERP of complexe systeemkoppelingen.”

Lees meer
Nintex neemt K2 over, wat houdt dat in?

 

Heb je het al ergens gelezen? Zo niet, dan zal dit overnamenieuws je zeker verbazen. Een  spectaculaire ‘move’ van Nintex om K2 over te nemen. Ze worden nu samen in één klap de grootste (private) speler in procesautomatisering.  

Lees meer
Sharepoint workflows 2010 stoppen ermee

 

Per 1 november stopt Microsoft deze services. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is het gebruik van werkstromen. Als je in het verleden gebruik hebt gemaakt van SharePoint Designer, dan worden deze workflows vanaf 1 november niet meer ondersteund. Mocht je hier nog niet op hebben voorgesorteerd, dan vertellen we je hier graag meer over. 

Lees meer
Livegang Management of Chance

 

Het onderhoud van installaties in technisch complexe omgevingen is een uitdaging voor veel bedrijven in de chemie- en productiesector. Het borgen dat aanpassingen op alle aspecten worden beoordeeld, de beschikbaarheid van bijbehorende documentatie en het monitoren van de voortgang op openstaande activiteiten, zijn zaken waar veel bedrijven mee worstelen.  Benieuwd wat Thysia voor oplossing heeft gebouwd?

Lees meer
Marianne en haar software robot

 

"Practice what you preach" is iets wat binnen de filosofie van Thysia past. Op de financiele administratie maakt onze collega Marianne gebruik van een software robot om haar te helpen met de maandafsluiting. Marianne vertelt je hier graag meer over..

Lees meer
Webinar "Hoe krijgen foodbedrijven grip op stamdata?"

 

Eisen en wensen van klanten worden steeds specifieker, de hoeveelheid data neemt snel toe. Zeker nu de hoeveelheid data in bijna iedere organisatie steeds groter en onbeheersbaar wordt, neemt het belang van goed databeheer toe..” 

Lees meer
Webinar "Software robots in de foodsector"

 

Wil je graag weten hoe software robots in de foodsector toegepast worden? En hoe food bedrijven daarmee kosten besparen en risico’s beperken?  

Lees meer
 webinar Microsoft Teams

 

De afgelopen maanden hebben veel bedrijven Microsoft Teams technisch versneld uitgerold, maar heb je nu alles goed geregeld? Wil je graag weten welke aandachtspunten er zijn als je het intensief blijft gebruiken?

Lees meer

LOVK live met RADAR!
 

Begin mei is LOVK live gegaan met RADAR. Deze deels SharePoint en deels K2 oplossing, die LOVK i.s.m. Thysia heeft ontwikkeld, is er op gericht om de informatie-uitwisseling met de ouders veilig en op 1 platform plaats te laten vinden en de ontwikkeling van de kinderen samen met de ouders te kunnen monitoren.

Lees meer

CORONA MAATREGELEN BIJ THYSIA

Ook bij Thysia alles ineens anders. In dit nieuwsbericht delen we de maatregelen die wij getroffen hebben. En hoe wij samen met onze technologiepartners extra kunnen helpen in deze situatie.

Lees meer
Thysia member van Foodvalley

 

 

Thysia heeft zich aangesloten bij het Food Valley netwerk. Foodvalley is een leidend innovatie ecosysteem voor de agrifood sector. We zien er naar uit om in het netwerk een bijdrage te leveren op het gebied van (proces)innovatie in Food.

Lees meer
Euro-Caps en Thysia winnen K2 Award

Trots! Samen met Euro-Caps heeft Thysia de K2 Customer Award gewonnen

Lees meer
Software robots helpen je met routinematige klussen 

De nieuwe fase in proces innovatie met RPA

Lees meer
Peka Kroef en Thysia winnen K2 Award 2018

Trots! Peka Kroef en Thysia hebben samen de K2 EMEA innovatie award gewonnen.

Lees meer
Terugblik jubileum event 

 

Het is 29 mei 2018, half twee ‘s middags. De zon staat hoog en de drones staan al klaar. Een ophaalbrug over een authentieke slotgracht is het eerste wat de gasten zien wanneer ze aan komen rijden. Verscholen in de natuur aan de rivier de Dommel zijn wij te gast in Kasteel Maurick om ons tienjarig jubileum te vieren.

Lees meer
Haal meer uit SharePoint met K2

 

Ondernemingen over de gehele wereld gebruiken SharePoint om werken in teamverband makkelijker te maken. Individuen, teams en organisaties hebben middels SharePoint de optie om samen te werken aan documenten en andere content. SharePoint is een belangrijk onderdeel van veel organisaties en zonder dit systeem zouden veel bedrijven het lastig hebben om samen te werken en documenten uit te wisselen. Dit platform heeft al enorm veel voordelen, maar in combinatie met K2 kun je hier nóg meer van profiteren!

Lees meer
Jouw kwaliteitsmanagement op een hoger plan?

 

Het continue verbeteren van de kwaliteit is een belangrijk vraagstuk voor alle soorten organisaties. Om dit te ondersteunen wordt vaak een kwaliteitsmanagement systeem (KMS) ingezet.

Lees meer