Circle
Never stop asking Person

NEWS&BLOGS

 

WEBINAR "GRIP KRIJGEN OP JE DOCUMENTEN MET MICROSOFT 365"

 

Bij veel organisaties nemen eisen vanuit klanten en vanuit wet- en regelgeving toe. Veilig documentenbeheer speelt hierbij een essentiële rol. Wil je graag praktische tips over hoe je omgaat met je documenten binnen Microsoft 365?

Lees meer
Software robots nemen repeterend werk uit handen van de AGF

 

In de AGF zijn al veel logistieke en financiële processen goed geautomatiseerd. Toch vallen er nog steeds de nodige processen ‘tussen wal en schip’. Volgens Luc Meijs van Thysia kan RPA hierbij een belangrijke rol spelen. “Met RPA kunnen we taken automatiseren die op een traditionele manier vaak lastig te automatiseren zijn. Zo voorkom je maatwerk in je ERP of complexe systeemkoppelingen.”

Lees meer
Nintex neemt K2 over, wat houdt dat in?

 

Heb je het al ergens gelezen? Zo niet, dan zal dit overnamenieuws je zeker verbazen. Een  spectaculaire ‘move’ van Nintex om K2 over te nemen. Ze worden nu samen in één klap de grootste (private) speler in procesautomatisering.  

Lees meer
Livegang Management of Chance

 

Het onderhoud van installaties in technisch complexe omgevingen is een uitdaging voor veel bedrijven in de chemie- en productiesector. Het borgen dat aanpassingen op alle aspecten worden beoordeeld, de beschikbaarheid van bijbehorende documentatie en het monitoren van de voortgang op openstaande activiteiten, zijn zaken waar veel bedrijven mee worstelen.  Benieuwd wat Thysia voor oplossing heeft gebouwd?

Lees meer

LOVK live met RADAR!
 

Begin mei is LOVK live gegaan met RADAR. Deze deels SharePoint en deels K2 oplossing, die LOVK i.s.m. Thysia heeft ontwikkeld, is er op gericht om de informatie-uitwisseling met de ouders veilig en op 1 platform plaats te laten vinden en de ontwikkeling van de kinderen samen met de ouders te kunnen monitoren.

Lees meer
Thysia member van Foodvalley

 

 

Thysia heeft zich aangesloten bij het Food Valley netwerk. Foodvalley is een leidend innovatie ecosysteem voor de agrifood sector. We zien er naar uit om in het netwerk een bijdrage te leveren op het gebied van (proces)innovatie in Food.

Lees meer
Euro-Caps en Thysia winnen K2 Award

Trots! Samen met Euro-Caps heeft Thysia de K2 Customer Award gewonnen

Lees meer
Software robots helpen je met routinematige klussen 

De nieuwe fase in proces innovatie met RPA

Lees meer
Peka Kroef en Thysia winnen K2 Award 2018

Trots! Peka Kroef en Thysia hebben samen de K2 EMEA innovatie award gewonnen.

Lees meer