Circle
Never stop asking Person

NEWS&BLOGS

Nieuwe werknemer: Eddy Dickens

We stellen graag onze nieuwe werknemer voor.

Lees meer
Thysia member van Foodvalley

 

 

Thysia heeft zich aangesloten bij het Food Valley netwerk. Foodvalley is een leidend innovatie ecosysteem voor de agrifood sector. We zien er naar uit om in het netwerk een bijdrage te leveren op het gebied van (proces)innovatie in Food.

Lees meer
Euro-Caps en Thysia winnen K2 Award

Trots! Samen met Euro-Caps heeft Thysia de K2 Customer Award gewonnen

Lees meer
Software robots helpen je met routinematige klussen 

De nieuwe fase in proces innovatie met RPA

Lees meer
Peka Kroef en Thysia winnen K2 Award 2018

Trots! Peka Kroef en Thysia hebben samen de K2 EMEA innovatie award gewonnen.

Lees meer
Thysia en BPM Experts gaan samenwerken op K2

Thysia en BPM Experts bundelen hun expertise op K2, lees hoe en waarom!

Lees meer
De LOVK gaat in zee met Thysia

 

Tim zit met zijn vader in de stuurhut. “Een, twee, drie, vier, vijf! Ik tel vijf rode driehoeken papa." Terwijl door de ramen te zien is hoe het schip de rivier volgt zijn vader en zoon met school bezig. Tim vaart met zijn ouders mee op een binnenvaartschip en leert aan boord alles wat hij in groep 1 en 2 op de basisschool ook zou leren.

 

De LOVK verzorgt onderwijs voor varende kinderen en daar helpen wij haar graag bij. 

Lees meer
Terugblik jubileum event 

 

Het is 29 mei 2018, half twee ‘s middags. De zon staat hoog en de drones staan al klaar. Een ophaalbrug over een authentieke slotgracht is het eerste wat de gasten zien wanneer ze aan komen rijden. Verscholen in de natuur aan de rivier de Dommel zijn wij te gast in Kasteel Maurick om ons tienjarig jubileum te vieren.

Lees meer
Haal meer uit SharePoint met K2

 

Ondernemingen over de gehele wereld gebruiken SharePoint om werken in teamverband makkelijker te maken. Individuen, teams en organisaties hebben middels SharePoint de optie om samen te werken aan documenten en andere content. SharePoint is een belangrijk onderdeel van veel organisaties en zonder dit systeem zouden veel bedrijven het lastig hebben om samen te werken en documenten uit te wisselen. Dit platform heeft al enorm veel voordelen, maar in combinatie met K2 kun je hier nóg meer van profiteren!

Lees meer
Du Pont live met nieuw KMS
 

Du Pont de Nemours Nederland is gestart met een nieuw kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Dit is gerealiseerd op SharePoint Online en uitgevoerd door Thysia. Het oude KMS werd niet meer ondersteund door het oude Lotus Notes en was, op korte termijn, aan vervanging toe. Op corporate niveau had Du Pont al de eerste stappen gezet met SharePoint en zij vonden in Thysia een lokale partner voor inrichting en specialistische SharePoint ondersteuning. Voor Du Pont was het belangrijk dat er zoveel mogelijk functionaliteiten vanuit het oude Lotus Notes DIMS systeem werden overgenomen en werden vervangen met (standaard) SharePoint functionaliteiten.

Lees meer
Hoe BPM aanvult op ERP bij Banken Champignons

 

Banken Champignons heeft gekozen voor Thysia en K2 voor business process management (BPM). Het eerste project op het nieuwe platform betreft een nieuw web portaal en mobiele Apps voor de telers.

Lees meer
Persbericht: Platform BV Breda live met digitaal portaal
 

Stichting Platform Bedrijven Verenigingen (BV) Breda lanceert vandaag haar digitale platform dat is gerealiseerd door Thysia Information Management. Het platform fungeert als kennisbank voor ondernemers, overheid en onderwijs waar thema's zoals duurzaamheid, veiligheid en vestigingsklimaat aan bod komen. Door de introductie van het digitale platform wordt kennisdeling met bijna 1000 bedrijven in Breda geïntensiveerd, krachten en middelen worden gebundeld en samenwerking wordt beter op elkaar afgestemd.

Lees meer
Nieuwe serie webinars van K2 over RPA & BPM

 

Onze partner K2 heeft weer 3 nieuwe webinars in hun "Digital Transformation" webinar serie met dit keer als onderwerp: Robotic Process Automation, oftewel RPA, en Business Process Management, oftewel BPM. Tijdens deze webinars hoor je de experts van K2 spreken over hoe organisaties gebruik kunnen maken van digitale ontwikkelingen en dit in hun voordeel kunnen gebruiken.

Lees meer
Terugblik op de Zorg & ICT beurs 2017

 

14, 15 en 16 maart heeft de Zorg & ICT beurs plaatsgevonden in de Jaarbeurs in Utrecht en ook dit jaar was Thysia weer van de partij! Op dinsdag 14 maart stond Thysia, samen met partner K2, op de Zorg & ICT beurs om een theatersessie te geven. Tijdens deze sessie presenteerde Kristian de Lange van Thysia en Paul Blackwell van K2 hun visie over digitale transformatie van processen in de zorg.

Lees meer
Inspiratiesessie toepassingen en opbrengsten low-code app ontwikkeling

 

Thysia organiseert 17 mei een inspiratiesessie over de toepassing en business case van Low-Code App ontwikkeling. Samen met onze partners Microsoft, K2 en onze klanten delen we kennis en ervaringen. U bent van harte welkom op onze sfeervolle locatie in Breda om inspiratie op te doen voor de mogelijke toepassing van low code apps in uw eigen organisatie!

Lees meer
Jouw kwaliteitsmanagement op een hoger plan?

 

Het continue verbeteren van de kwaliteit is een belangrijk vraagstuk voor alle soorten organisaties. Om dit te ondersteunen wordt vaak een kwaliteitsmanagement systeem (KMS) ingezet.

Lees meer
Wial kiest voor Thysia klantenportaal

 

Wial kiest voor Thysia om een nieuwe versie van het klantenportaal, Wial Online, te realiseren. Bepalend voor deze keuze is het de bredere platform benadering van Thysia met K2. Dit biedt ook toegevoegde waarde voor de verbetering van interne processen. Bovendien geeft het low-code platform Wial de mogelijkheid om oplossingen zelfstandig te onderhouden en uit te breiden.

Lees meer