Circle
Never stop asking Person

Webinar "Hoe krijgen foodbedrijven grip op stamdata?"
 

 

 

 

 

 

“De eisen en wensen van onze klanten worden steeds specifieker en de hoeveelheid gegevens, documenten en afbeeldingen neemt snel toe.Daarom wordt het beheren van stamdata steeds belangrijker voor ons”. 

Speelt dit bij jullie ook? Ben je benieuwd hoe collega foodbedrijven grip krijgen op stamdata? Hoe ze hun data management processen automatiseren?   

 

Dan nodigen we je graag uit voor het online event dat Thysia organiseert in samenwerking met Euro-Caps (producent van private label koffie capsules). Hierin informeren we je over de mogelijkheden om het beheer van stamdata sterk te verbeteren. Met een procesgerichte insteek en een grote impact. We delen onze kennis en ervaring met stamdata beheer in de foodsector en presenteren het programma “slimme data” van onze klant Euro-Caps.     

 

Het webinar is op donderdag 24 september van 10:00 tot 11:00. Je kunt je gratis registreren via de onderstaande link. 

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=MLc_39OpskWIJGHwpjXF_YcBg1I1MpNKitLJmOyni-1UNUFHRExBNUFKVk1ZQ0VKN0RJRUZUSlE5QS4u

 

Als je vooraf vragen hebt over dit event dan kun je een mail sturen naar marketing@thysia.eu of bellen naar 076-5218846 en vragen naar Luc Meijs. 


 We zien je graag online bij ons event “ Hoe krijgen foodbedrijven grip op stamdata”  
 
Met vriendelijke groet, 
 
Team Thysia