Circle
Never stop asking Person

​Je kwaliteits-management op een hoger plan?

 

gratis workshop over kms met office 365

Het continue verbeteren van de kwaliteit is een belangrijk vraagstuk voor alle soorten organisaties. Om dit te ondersteunen wordt vaak een kwaliteitsmanagement systeem (KMS) ingezet. 
 

 

KMS met Office365

 

Een traditioneel KMS is statisch. Een digitaal handboek met een grote hoeveelheid documenten. Ondergebracht in een apart systeem, ingedeeld naar de (ISO) norm en daardoor moeilijk toegankelijk. De gebruikers moeten werkinstructies zelf opzoeken en beheer is (volledig) centraal geregeld. Hierdoor is het beheren en terugvinden van documenten vaak moeilijk… 

Dat kan ook anders! Je kunt kwaliteitsdocumenten ook gericht aanbieden aan je gebruikers. Zo krijgt iedereen (in de context van het dagelijks werk) precies de juiste informatie. Ook taken voor revisie van documenten of bijvoorbeeld voor het melden van een incident worden op deze wijze aangeboden.

 

 

Combinatie van SharePoint Online en O365

 

Onze klanten combineren dit vaak met een (nieuw) Intranet en het samenwerken aan allerlei soorten documenten en processen. SharePoint Online en Office 365 bieden de basis. Binnen Office 365 kunnen ook complexere bedrijfsprocessen en integraties volledig ondersteund worden met K2 Business Process Management & Apps.

Op vrijdag 31 maart laat Thysia deze oplossingen in onderlinge samenhang zien. Deze toepassingen gaan dus verder dan het gebruik van Office en Outlook en kunnen er voor zorgen dat je met Office 365 invulling geeft aan de digitale transformatie van je organisatie. In deze workshop ligt het accent op de mogelijkheden van ons KMS sjabloon op SharePoint Online binnen Office 365. Inclusief werkstromen en digitale formulieren die de kwaliteit en het gebruiksgemak verhogen. 

De sessie wordt verzorgd door de ervaren Solution en IT consultants van Thysia. Zoals je van ons gewend bent bieden we hierbij voldoende ruimte voor je eigen vraagstelling en interactie in de groep.