Terugblik op de Zorg & ICT beurs 2017

 

Circle
Never stop asking Person

Een terugblik op de Zorg & ICT beurs 2017

14, 15 en 16 maart heeft de Zorg & ICT beurs plaatsgevonden in de Jaarbeurs in Utrecht en ook dit jaar was Thysia weer van de partij! Op dinsdag 14 maart stond Thysia, samen met partner K2, op de Zorg & ICT beurs om een theatersessie te geven. Tijdens deze sessie presenteerde Kristian de Lange van Thysia en Paul Blackwell van K2 hun visie over digitale transformatie van processen in de zorg.

 

 

Inhoud sessie

 

In deze sessie gingen beide sprekers in op de uitdagingen die zorgorganisaties hebben in deze tijd. De uitdagingen en bijbehorende oplossingen werden onder andere toegelicht door het bespreken van de bijzondere case van het Guy's and St. Thomas' NHS Hospital in de UK. Naast het bespreken van bovenstaande bijzondere case werd ook de case besproken van MEE West-Brabant middels een interview tussen Kristian de Lange en Toine Welling van MEE West-Brabant. 

 

 

Volle zaal

 

Voor aanvang van de sessie was er al veel belangstelling en veel bezoekers hadden zich op voorhand al ingeschreven. De theaterzaal waarin de sessie werd gegeven was dan ook goed gevuld en beide sprekers, Kristian de Lange en Paul Blackwell, begonnen enthousiast aan hun verhaal.    

 

 

Sessie gemist?

 

Hebt u helaas niet bij de sessie kunnen zijn maar bent u wel benieuwd naar de presentatie van Kristian de Lange en Paul Blackwell over digitale transformatie van processen in de zorg?

 

Neem contact op via info@thysia.eu en vraag de presentatie van Kristian de Lange en Paul Blackwell aan. Deze wordt dan via de mail naar u verstuurd.

 

Wilt u graag een inspiratiesessie bijwonen over business process management & apps? Thysia geeft op 18 april samen met partner K2 een sessie die u gratis bij kunt wonen middels een aanmelding via info@thysia.eu. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@thysia.eu of bellen naar 076-5218846