Thysia en BPM Experts gaan samenwerken op K2

Thysia en BPM Experts bundelen hun expertise op K2, lees hoe en waarom!

Circle
Never stop asking Person

BPM Experts en Thysia gaan samenwerken!

Bundeling van K2 expertise.

20 September 2018

Waarom samenwerken? Staan we samen sterker? Kunnen wij klanten beter advies en nog betere oplossingen bieden? Kunnen twee dienstenbedrijven samen nóg klantgerichter werken?

 

Twee bedrijven, één doel

BPM Experts, gevestigd in Gouda is, zoals de naam al zegt, specialist in Business Proces Management dienstverlening. Als dienstenbedrijf in procesinnovatie, online samenwerking en documentbeheer sluit Thysia uit Breda daar perfect bij aan. Wij versimpelen processen. Wij creëren oplossingen door vragen te stellen en mee te denken. BPM Experts optimaliseert en digitaliseert bedrijfsprocessen. Zij adviseert, begeleidt en coacht organisaties die hun processen duurzaam willen verbeteren. Twee handen op één buik, Thysia en BPM Experts? Ja, dat zijn we zeker. 

 

Met als gezamenlijk doel klanten te helpen bij digitale innovatie zijn wij sinds deze week een samenwerking met elkaar aangegaan.

 

 

Samenwerking bij K2 trajecten

Ons gezamenlijke uitgangspunt is dat wij de samenwerking (commercieel en inhoudelijk) aangaan met betrekking tot K2 trajecten. BPM Experts adviseert haar klanten en helpt hen processen te optimaliseren. Kiest een klant in dit optimalisatieproces voor het K2 platform, dan voert Thysia de inhoudelijke realisatie uit. In geval van conversie naar K2 zal de opdracht overgedragen worden aan Thysia, en wij zullen licenties leveren en de oplossingen verwezenlijken. Zo kunnen wij werken waar onze expertise ligt en zo kan BPM Experts haar kennis en ondersteuningsmogelijkheden voor haar klanten uitbreiden.

 

BPM Experts heeft zelf specialistische kennis van K2, maar door deze samenwerking zijn ook de consultants van Thysia, de testomgeving en de helpdesk functie van Thysia toegankelijk voor haar klanten.  

 

Deze samenwerking biedt Thysia ook het voordeel van het vergroten van het commerciële  bereik. BPM Experts is meer gericht op de Randstad en Midden Nederland en heeft klanten in sectoren waar Thysia minder goed vertegenwoordigd is, zoals het onderwijs.

 

Micha Frese, directeur BPM Experts: “Deze samenwerking geeft ons toegang tot de uitgebreide K2 expertise van Thysia waarmee we gezamenlijk kunnen optrekken in de markt.”  

 

Wij zijn blij met deze mooie, nieuwe samenwerking. Want samen komen we inderdaad verder. That’s Y!