Circle
Never stop asking Person

Peka Kroef en thysia winnen K2 Award 2018

 

23 november 2018

Trots! Thysia en Peka Kroef hebben samen de K2 EMEA innovatie award gewonnen. Deze award wordt toegekend aan de meest innovatieve toepassing van het K2 platform in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Vorige week mochten Pepijn Broekman en Remco van der Graag deze award in ontvangst nemen bij de jaarlijkse K2 klanten dag in Londen.

 

De gerealiseerde oplossing is een combinatie van een telersportaal en mobiele Apps voor zowel de telers als de teeltbegeleiders van Peka Kroef. Op het land worden gegevens via een App geregistreerd (bijvoorbeeld bij het nemen van monsters) en deze worden automatisch opgeslagen op SharePoint Online en in de diverse backoffice systemen. De processen gedurende het seizoen worden geautomatiseerd aangestuurd en de App maakt slim gebruik van barcode herkenning en GPS locaties van de percelen. De Apps werken ook in een offline modus, dus als er geen bereik is.

 

De jury prees de innovatieve wijze waarop het K2 platform is ingezet en de impact die de oplossing heeft in de samenwerking tussen Peka Kroef en de telers.