Circle
Never stop asking Person

EURO-CAPS en thysia WINNEN K2 AWARD

 

November 2019

Trots zijn we op de prestatie bij Euro-Caps, waar we de K2 Customer Award voor “Beste implementatie” hebben gewonnen met de uitrol van het operator portaal. Dankzij dit portaal krijgen de operators van Euro-Caps met één druk op de knop alle informatie benodigd om te kunnen produceren en kwaliteitscontroles uit te voeren.
 
Om dit te realiseren zijn er een flink aantal processen met K2 geautomatiseerd (onder meer voor leveranciers, grondstoffen, artikelspecificaties, klantspecificaties en productiespecificaties) waardoor alle input eerst gevalideerd wordt, alvorens deze wordt vrijgegeven voor productie. Hierdoor is de kans op fouten aan de lijn geminimaliseerd en is Euro-Caps een stap dichter bij hun doel om een “Paperless Factory” te realiseren.
 
De jury van K2 prees met name de wijze waarop de verschillende afdelingen van Euro-Caps betrokken zijn in het programma, de stapsgewijze aanpak voor procesverbeteringen en uniformiteit in gebruikerservaring van alle K2 oplossingen. Net zoals Euro-Caps nastreeft om de beste kwaliteit producten te leveren, is het operator portaal een kwalitatief hoogstaande oplossing op het K2 platform.