workshops & events

 

Circle
Never stop asking Person

workshops & events

Upcoming event:

 

- 22 november 2019 -

 

Webinar software robots

 

Het afgelopen jaar hebben we onze dienstverlening uitgebreid met RPA: Robotic Process Automation. RPA is een nieuwe technologie die software robots toepast. Dit zijn slimme stukjes software, die repetitieve taken voor je kunnen doen en je dus kunnen helpen bij het routinematige werk. Zo kunnen software robots inloggen op systemen, informatie lezen en invoeren, files verplaatsen, e-mails versturen en nog veel meer. Ze zijn supersnel, 24/7 beschikbaar en maken geen fouten. We laten je graag kennismaken met deze nieuwe technologie tijdens een informatief inleidend webinar. Deelname is gratis en bijwonen kan vanaf iedere locatie met internetverbinding en computer. Voel je vrij om deel te nemen: ook als je geen klant bent en geen technische kennis hebt.

 

Aanmelden doe je hier

 

Past events:

 

- 10 oktober 2019 - webinar k2 roadmap

 

Tijdens een live webinar hebben we ons enthousiasme gedeeld over de ontwikkelingen van K2. We hebben ervan genoten en zijn enthousiast om tijdig een nieuw webinar in te plannen. Wil je het webinar graag terugzien? Of heb je het webinar niet kunnen bijwonen en ben je nieuwsgierig? Goed nieuws! Het is opgenomen en terug te zien. Heb je interesse? Stuur een mail met je contactgegevens naar marketing@thysia.eu en ontvang een mail met de link.

 

 

- 28 februari 2019 - Eendaagse training k2 five

 

Tijdens een dagvullend programma is er inzicht gegeven in de mogelijkheden van K2 Five. De training bestond uit een theoretisch- en een praktijkgedeelte waarin de deelnemers zelf met K2 aan de slag konden.