Oplossingen ​


Thysia Information Management richt zich op oplossingen, die branchekennis en expertise in het stroomlijnen van informatie combineren tot een digitaal frontoffice. Daarbij kun je denken aan oplossingen voor Business Process Management (BPM), SharePoint oplossingen, Document Management Systemen (DMS), maar ook applicatie en informatie beheer en Cloud oplossingen.

De verschillende oplossingen stellen organisaties in staat om werknemers, klanten en leveranciers eenvoudig samen te laten werken. Daarnaast helpen ze organisaties transparanter te werken en beter en sneller inzicht te verkrijgen in relevante informatie. 

digital frontoffice

Via onderstaande doorverwijzingen lees je direct meer over de mogelijkheden. Mocht je meer willen weten over de oplossin​gen die wij aan kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op.

Business Process Management

Er is meer en meer behoefte aan digitale samenwerking en procesondersteuning in netwerken. Dat vraagt om een integrale aanpak en een flexibele oplossing voor Business Process Management. Het BPM systeem dat Thysia hiervoor gebruikt is software van K2. Thysia helpt je met deze BPM oplossing om sneller en flexibeler (digitaal) te innoveren en kan bijvoorbeeld toepassingen als een geheel indiensttredingsproces voor je digitaliseren.  

SharePoint Oplossingen

Thysia is een SharePoint Specialist en de portaaloplossingen die wij bieden zijn dan ook gebaseerd op Microsoft SharePoint. De portalen van Thysia helpen organisaties om eenvoudiger samen te werken en informatie te delen. Door uw DMS en KMS oplossing met uw portaal te integreren is informatie ten alle tijde beschikbaar en kunt u interactief samenwerken met uw doelgroepen. Thysia levert sjablonen van SharePoint oplossingen zoals bijv. een medewerkersportaal, een leveranciersportaal en - speciaal voor onze AGF/Food klanten - een telersportaal.

Document Management

Stel: Jouw organisatie werkt met één of meerdere back-office oplossingen en het beheren van documenten kan wel wat verbetering gebruiken of je zou een aantal complexe bedrijfsprocessen willen automatiseren. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende documenten in omloop en bestaat er veel ongestructeerde informatie. Kortom, documenten digitaliseren of documenten beheren gaat niet op een gestructureerde manier. Het huidige DMS systeem laat wel wat te wensen over. Om documenten of bedrijfsprocessen in zo'n geval beter te kunnen verwerken biedt Thysia oplossingen voor Document Management (DMS) én voor kwaliteitsmanagement (KMS), die onderdeel kunnen zijn van een groter geheel, namelijk Business Process Management.

Applicatie Integratie

Digitaal innoveren betekent ook integreren. Verbind alles met alles: mensen, processen en data met behulp van onze expertise van applicatie integratie. Het K2 BPM platform biedt hiervoor ook uitgebreide mogelijkheden d.m.v. standaard integratiemogelijkheden met je ERP pakket. In de integratie oplossingen van Thysia blijft het backoffice altijd de bron van de business logica en integreert het frontoffice hier naadloos mee. Informatie op maat voor de gebruiker, eenvoudig te beheren en uitbreidbaar naar de toekomst.

 

Cloud Oplossingen

Als je je infrastructuur niet langer de vertragende factor wilt laten zijn, kan Thysia je helpen om in de Microsoft Cloud aan de slag te gaan. De mogelijkheden van Microsoft Azure en Office 365 zijn enorm. Thysia kan diensten in de cloud als Cloud Solutions Provider zeer flexibel en eenvoudig aanbieden, waardoor cloud management geen drempel meer kan zijn. Door onze cloud oplossingen in te zetten, kun je grote voordelen behalen in flexibiliteit. Groot denken, klein beginnen en snel starten is ons advies. 

 

Informatie op maat

Om als organisatie nuttig gebruik te kunnen maken van alle gegevens die de organisatie rijk is, moeten deze gegevens omgezet worden in informatie. Hoe je de gegevens, uit diverse systemen, zo samen kunt voegen dat ze samen ook informatie vormen, is een complex vraagstuk. Thysia helpt organisaties bij het samenvoegen van data tot management informatie in een helder overzicht met onze oplossing voor Business Intelligence, ofwel Informatie op Maat. Met deze informatie kan een organisatie de juiste stappen op het juiste moment zetten om zijn positie in de markt te versterken. 

 Thysia neem contact op

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant