Applicatie integratie

 

Applicatie integratie helpt organisaties met digitaal innoveren. In de eerste golf van (bedrijfs)automatisering werden uw logistieke en financiële processen ondersteund met back office applicaties. Nu gaat het erom deze intern en extern te verbinden in uw netwerk. Verbind alles met alles: mensen, processen en data.

                                applicatie integratie

 ​

Applicatie Integratie

Een portaal of mobiele App biedt toegang tot informatie of functionaliteit uit backoffice applicaties. Eén centrale toegangspoort, éénmalig inloggen en (veilige) toegang tot de gewenste informatie. Eenvoud en gebruiksgemak. SharePoint biedt hiervoor de mogelijkheden en Thysia heeft standaard oplossingen voor meerdere vormen van applicatie integratie, zoals met Microsoft Dynamics ERP.

Het K2 BPM platform biedt hiervoor ook uitgebreide mogelijkheden. Er zijn standaard integraties met onder andere SAP, Salesforce.com, Oracle en Microsoft Dynamics CRM. Ook de integratie met de complete Microsoft omgeving is zeer krachtig. Bijvoorbeeld voor het geautomatiseerd aanmaken van Active Directory accounts of SharePoint sites met de juiste rollen en rechten voor de gebruiker.

In de integratie oplossingen van Thysia blijft het backoffice altijd de bron van de business logica en integreert het frontoffice hier naadloos mee. Informatie op maat voor de gebruiker, eenvoudig te beheren en uitbreidbaar naar de toekomst.

Thysia neem contact op

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant