Cloud Oplossingen Microsoft Cloud Oplossingen


Infra niet langer je vertragende factor? Cloud oplossingen bieden snelheid en flexibiliteit. De mogelijkheden van Microsoft Azure en Office 365 zijn enorm. Thysia helpt je te kiezen welke combinatie van deze mogelijkheden het beste past voor jouw organisatie en ontzorgt met cloud diensten. Wij ontwikkelen oplossingen op Azure en we verzorgen de hosting van oplossingen in de cloud.

 

Cloud systemen: Stijgende vraag  

De vraag naar publieke cloud systemen neemt een grote vlucht. De mogelijkheden en schaalbaarheid zijn enorm. Vooral vanwege snelheid en flexibiliteit kiezen vele organisaties voor de Microsoft Cloud. Bij veel organisaties draaien vele oplossingen echter nog op eigen servers. Vanwege de historie of bepaalde specifieke eisen kan het gewenst zijn om de software in eigen beheer te houden. In de praktijk komt een 'hybride' model vaak voor.

In de visie van Microsoft en Thysia is het belangrijk dat je per applicatie kunt kiezen. Hierbij staat ‘door de bomen het bos  blijven zien’ voorop.

 

Verschillende cloud oplossingen

Met onze expertise en cloud oplossingen helpen we onze klanten om de Microsoft Cloud zinvol in te zetten. Hierbij gaat het vaak om de genoemde hybride scenario’s. Frontoffice cloud oplossingen, gecombineerd met bestaande backoffice applicaties op de eigen infrastructuur. Een goed voorbeeld is de case bij onze klant Choose Your Shoes. Door de ontwikkeling van een app in Azure, die met behulp van onze BPM oplossing K2 integreert met de on premise oplossingen in de backoffice, kan een deel van het productieproces bij CYS nu geautomatiseerd verlopen in plaats van op papier.

Je kunt ook veel laagdrempeliger starten. Voorbeelden hiervan zijn het onderbrengen van ontwikkel- en testomgevingen in Azure of het stapsgewijs gaan gebruiken van mogelijkheden van Office 365. “Groot denken, klein beginnen en snel starten” is ons advies. We helpen bij het maken van de keuzes en het zetten van de eerste stappen in de voor jouw organisatie best passende richting, on premise, in de cloud of een combinatie van het beste van beiden (hybride). Ook ondersteunen we bij het beheren van de cloud omgevingen.

Thysia professioneel Microsoft Cloud partner

Thysia heeft zich vroegtijdig gespecialiseerd in de Microsoft Cloud en is vanwege haar cloud expertise en cloud oplossingen benoemd tot Cloud Alliance Partner van Microsoft. Recent is Thysia ook Cloud Solutions Provider geworden, dit is een nieuw programma van Microsoft waarin cloud diensten volledig flexibel af te nemen zijn. Hiermee betaal je dus nooit teveel meer voor Microsoft licenties.logo microsoft azure, partner thysialogo office 365 partner thysiaThysia neem contact op  
Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant