Circle
Never stop asking Person

HOW?

 

"We gaan samen op reis"
 

We gaan samen met onze klanten op reis. Wat wordt de bestemming? Waar werken we naartoe?

Ons doel is om je vooruit te helpen. Bij vragen van nu en in de toekomst.

Ons team bestaat uit nieuwsgierige en bevlogen professionals. We vragen door en luisteren goed naar wat er echt speelt.

We zoeken samen waar we het verschil kunnen maken. We zetten vervolgens technologie in om oplossingen te realiseren.

 

"techniek is een middel, geen doel" 

 

Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft technologie. We geloven in een platform aanpak. Snel, flexibel en onder architectuur innoveren.

Daarom werken we met wereldwijde standaarden voor procesinnovatie en online samenwerking.

Platforms voor uiteenlopende business Apps, steeds herkenbaarder en eenvoudig te gebruiken.

Aantekening 2019-12-24 114403.png
 
Online samenwerken

Veel organisaties werken met Office 365. Microsoft Teams    en SharePoint bieden de basis voor online samenwerking    en documentenbeheer. Wij helpen je om de volgende stap   te zetten en Office 365 ook in te zetten voor het samenwerken aan je bedrijfsprocessen.

Denk aan aanvragen indienen, taken opvolgen en inzicht in hoe het proces verloopt. Eenvoudig en snel aan de slag met je business Apps in de office omgeving die iedereen al gebruikt. 

proces.png
 
Business process management

Soepel lopende processen, korte lijnen tussen je collega’s klanten en leveranciers. Samen innoveren we je processen, over afdelingen en systemen heen. Hierbij zetten we platform software in en eigen ontwikkelde sjablonen voor veelvoorkomende vraagstukken.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft technologie van K2 en het Power Platform. Hiermee  kun je snel en zonder te programmeren je procesverbeteringen realiseren. Zo word je niet meer afgeremd door slecht werkende processen en kun je weer vooruit.

fast work (3).jpeg
 
Robotic process automation

RPA is een nieuwe technologie die software robots toepast. Dit zijn geen fysieke robots, maar slimme stukjes software die je helpen bij repetitieve taken. Ze kunnen inloggen op systemen, informatie lezen, data invoeren, files verplaatsen, en nog veel meer.

Software robots zijn supersnel, 24/7 beschikbaar en maken geen fouten. Thysia gebruikt de RPA technologie binnen het Power Platform en werkt samen met marktleider UIPath. In onze visie en oplossingen verbinden we procesmanagement en RPA. Dit biedt je een krachtige combinatie.

 

Bekijk de verschillende oplossingen op onze solutions pagina.

 

Wil jij meer weten? Of wil jij graag sparren over jouw 'why'?

Neem contact met ons op!