Circle
Never stop asking Person

wat, hoe en waarom

 

 

 

Thysia begint altijd met de waaromvraag. Onze Y, maar ook die van jou. Wij hebben duidelijk voor ogen waarom wij doen wat we doen. Wij brengen orde in de chaos. Wij versimpelen processen. Efficiënter. Slimmer. Onze oplossingen moeten het leven makkelijker maken. Door met de moeilijkste vraag te beginnen: WAAROM?  

 

Wij zijn nieuwsgierig. We willen leren en groeien zodat wij onze klanten optimaal kunnen helpen bij hún ontwikkeling. Wij roepen vragen op waar we misschien zelf het antwoord nog niet op weten. Zo gaan we voorbij aan standaard oplossingen en creëren we iets nieuws. Door te blijven vragen gaan we vooruit, gaan we dieper. Wij blijven zoeken naar passende en nieuwe oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij de wens van jouw organisatie. Oplossingen die problemen veranderen in kansen. Waar standaard verandert in iets nieuws. Een oplossing waar nog nooit iemand aan heeft gedacht, maar waar ook nog nooit iemand naar heeft gevraagd. Dat is Thysia.  

 

That’s Y.  

 

K2 & SHAREPOINT : onze basis bij de zoektocht naar antwoorden 
 

Oplossingen aanbieden die passen bij de behoeften van jouw organisatie doen wij in de eerste instantie door echt goed te luisteren. Stap twee – op basis van een nauwkeurig totaalbeeld aansluitend bij jouw vraag – is het inzetten van platformen waarmee wij een passende oplossing kunnen verwezenlijken. Met de combinatie van SharePoint en K2 zorgen wij voor een betrouwbare en duurzame basis voor digitale oplossingen. Enerzijds voor de concrete gewenste klantoplossing van dit moment en anderzijds als basis voor toekomstige functionaliteiten.

 

 

 

onze oplossingen als aanvulling op ERP, allemaal vanuit één platform


Innoveren betekent ook integreren, daarom ontwerpen wij onze oplossingen als aanvulling op het reeds bestaande backoffice. Wij houden in stand wat er al is en bouwen voort op wat er al is geïnvesteerd in applicaties zoals CRM, ERP, HRM, etc. Er is door middel van het frontoffice naadloze integratie met het backoffice en de Microsoft Cloud. Dit gebeurt via één overkoepelend platform. 

 
sharepoint, omdat iedereen samenwerkt 

 

Met Microsoft SharePoint helpen wij jou digitaal te innoveren met behulp van een medewerkersportaal (intranet), kwaliteitsmanagementsysteem (KMS), document management systeem (DMS) of diverse andere soorten portalen. Goede samenwerking en kwaliteitsmanagement zijn enorm belangrijk voor een organisatie. Vaak weten bedrijven niet hoe makkelijk online samenwerking kan zijn. SharePoint biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform om interactief samen te werken met verschillende doelgroepen, zowel intern als extern. Wanneer je met mensen werkt, werk je samen. Dan is soepel samenwerken wel zo fijn, of je nu op kantoor werkt, in de Cloud of mobiel. 

 

 

k2_business_process_management.pngDoor K2 kun jij je bezig houden met wat echt belangrijk is 

 

K2 biedt een uitkomst wanneer je op zoek bent naar een flexibel en degelijk platform voor Business Process Management  (BPM) en workflow. Geen gedoe, meer gemak en kortere lijnen tussen jou, je collega’s en je klanten. Formulieren en workflows worden eenvoudig geconfigureerd. Dit kan Thysia doen maar klanten kunnen dit zelf ook oppakken. Toepassingen kunnen direct via een portaal en mobiel beschikbaar gesteld worden in de App Store. Tevens kunnen de toepassingen naadloos geïntegreerd worden met de backoffice. Zo word je niet meer afgeremd door slecht werkende processen en kun jij je bezighouden met wat echt telt. 

 

 
 
wij zijn benieuwd naar jóuw y

 

Teveel eilandautomatisering? Behoefte aan meer overzicht? Heeft jouw organisatie genoeg van vertragende infrastructuren en het ongemak dat hierbij komt kijken? Willen jullie een nieuwe weg inslaan waar alle aandacht besteed kan worden aan zaken die er werkelijk toe doen?  

 

 

 

Hoe? 

 

Wie écht luistert en zijn klanten serieus neemt, kijkt vanuit een totaalperspectief naar deeloplossingen. Vanuit een consistent totaalbeeld en met hoge kwaliteitseisen realiseren wij samen met de klant onze oplossingen. Welke techniek hierbij komt kijken is een middel, geen doel. Ons doel is om klanten vooruit te helpen. Bij vragen van dit moment, maar ook bij vragen die in de toekomst liggen. Wij kijken samen met jou vooruit.  

 

Ons team bestaat uit consultants met een open blik en oprechte interesse. Vanuit deskundigheid doen zij er alles aan om te zorgen voor meer rust, meer flexibiliteit en meer efficiëntie in jouw organisatie.  

Wil jij meer weten over onze wat, hoe of waarom? Of wil jij graag sparren over jouw 'why'?
Neem contact met ons op!