​​​​​Over Thysia

 

Thysia is gestart in 2008 vanuit de grote vraag vanuit de markt van Microsoft Business Solutions klanten en partners. De vraag naar geïntegreerde oplossingen op dit gebied heeft geleid tot de oprichting van Thysia. Thysia is een jong, innovatief bedrijf met ervaring en veel kennis op het g​ebied van Information Management voor het bedrijfsleven en de zorg.

 

Innovativiteit 

Thysia staat voor innovativiteit. Door de continue investering in research en product development, bieden wij de nieuwste functionele en technische oplossingen. Thysia onderscheidt zich door haar kennis van de zorgbranche en de informatie management oplossingen voor het bedrijfsleven. Daarnaast hebben wij pragmatische aanpak en professionele werkwijze. Thysia denkt vanuit de functionele business processen mee met de klant.

 

SamenwerkingAantekeningenboek Thysia pen

Het team van Thysia heeft veel kennis van SharePoint en de geboden plossingen. In het kader van samen weet je meer dan alleen, werkt Thysia veel samen met partners. Dit zijn software partners om gezamenlijk innovatie oplossingen te kunnen leveren. Gezamenlijk met ERP-partners wordt juist een branche specifieke SharePoint oplossing geboden, die volledig is geïntegreerd met de backoffice.  

 

Lees hier​ meer over de dienstverlening van Thysia Information Management of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je structureel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Thysia Information Management? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.  
Thysia nieuwsbrief

Contact With
Kristian de LangeDirecteur