Thysia partners

Zeer belangrijk in de strategie van Thysia zijn partnerships en samenwerkingen. Door gebruik te maken van elkaars krachten worden onze projecten succesvol.

 

Technologie partners

 

logo Microsoft, partner van Thysia

Microsoft

Thysia is Microsoft Gold Partner (Content and Collaboration) en Cloud Solution Partner met een specialisatie in Microsoft Office365 en Azure. Thysia heeft strategisch gekozen voor Microsoft technologie om haar klanten te ondersteunen met digitale innovatie.

logo K2, partner van Thysia

K2

K2 is, met 2,5 miljoen gebruikers over de hele wereld, gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het beheren en besturen van informatiestromen voor grote multinationals als ook MKB-bedrijven. De oplossingen van K2 optimaliseren het Business Process Management.  Thysia is ‘Value Added Distributor’ van K2. Dit betekent dat Thysia partners en eindklanten ondersteunt bij K2 projecten.​​

logo DocuSign, partner van Thysia 

DocuSign

Thysia is partner van DocuSign, een wereldwijde standaard met meer dan 100.000 klanten (waaronder Microsoft). Deze oplossing biedt de mogelijkheid om op een snelle, simpele en juridisch geldige manier documenten online te ondertekenen. Docusign is standaard geïntegreerd met Microsoft Dynamics CRM, SharePoint en het K2 platform.

​​Samenwerkingen 

​Voor Microsoft licenties werkt Thysia samen met Copaco, de grootste distributeur van Nederland. Daarnaast heeft Thysia samenwerkingen met leveranciers van backoffice en infrastructuur oplossingen. Voor de opdrachtgever leidt dit tot een integrale aanpak waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de bestaande oplossingen. Hieronder ziet u de bedrijven waarmee wij veel samenwerken:

  logo Schouw Informatisering, partner van Thysia  logo DIN solutions, partner van Thysia  logo Copaco, partner van Thysia      logo Datamex, partner van Thysia

 

Algemene leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden zijn hier te downloaden.

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant